Rijschool Almelo

Rijschool Almelo, Rijles Almelo, Rijlespakket Almelo, Rijlessen volgen in Almelo

Wij zijn een rijschool in Almelo. Wij richten ons op Almelo en omgeving van Almelo. Denk aan Wierden, Vriezenveen, Borne, Albergen etc. 
We zijn een gedreven rijschool en bieden u voordelige prijzen aan. 
We zijn een jong en dynamisch bedrijf. Wij denken graag met u mee en wij gaan met de tijd mee. Wij zoeken samen met u naar de beste mogelijkheden, waardoor u zo voordelig mogelijk, maar dan ook wel veilig mogelijk uw rijbewijs haalt. Als u tevreden bent zijn wij ook tevreden.


Rijschool Almelo is buiten Almelo ook vooral actief in Vriezenveen. Rijschool Almelo heeft de centrale, Collegeruimte en de praktijkruimte gevestigd in Almelo. Rijschool Almelo is uw vertrouwde rijschool in uw stad. In Vriezenveen bieden wij u aannemelijke prijzen aan voor professioneel en vakkundige rijlessen. Rijschool Almelo heeft instructeurs dat zich goed kunnen inleven met de leerling achter het stuur.  U zult u zich snel op uw gemak voelen door de vriendelijke en veilige aanpak van uw opleider. 
Rijschool Almelo staat bekend om zijn prijs kwaliteit verhouding. Wij stellen samen met u een plan op en onze streef zal zijn om zo snel en veilig mogelijk u aan uw rijbewijs helpen.  Rijschool Almelo biedt losse lessen aan, maar u kunt bij ons ook kiezen voor een rijles-pakket. Deze pakketten bestaan uit een serie rijlessen en de examens voor een voordelig tarief.  Neem vrijblijvend contact met één van onze deskundigen op. Zo kunnen wij samen met u kijken naar de beste mogelijkheid wat persoonlijk voor u het beste zal zijn.

Theorieles Almelo

Theorieles Almelo biedt u theorielessen op maat. Wij houden de prijzen laag en willen dat u inhoudelijk de leerstof begrijpt. Dit maken wij mogelijk door concrete materialen en door beeldmateriaal. Uit ervaring weten wij dat het meeste lesstof blijft hangen door zelf actief te zijn. Door interactieve lessen en beeldmateriaal maken wij het leren leuk en aantrekkelijk. Theorie les Almelo biedt u elke zaterdag theorielessen aan op kantoor. Deze lessen worden u aangeboden door een deskundige leraar dat ervaring heeft in het verkeer en didactisch bekwaam is om u voort te helpen in uw theorie lesstof.  Uw theorie examen wordt een stuk makkelijker indien u de  theorielessen bij Rijschool Almelo volgt. Wij bereiden u goed voor op uw theorie-examen. De kosten voor een hele dag ( zaterdag) theorieles van 5 uur lang. Kost maar liefst 35 euro. 
U leert op één dag veel meer dan de vele tijd dat u besteedt aan uw boek in uw stille momenten. 
Wij maken het leren leuk. Het is zeker de moeite en het geld waard om theorielessen te nemen bij Rijschool Almelo.  De Theorielessen worden u aangeboden bij ons op kantoor. Er wordt gebruik gemaakt van media. Tussendoor na 2 uur les, wordt u koffie en thee aangeboden met koek. Na 2 uur les is er een pauze van 20 minuten. Vervolgens zetten wij nog 2 uurtjes lessen voort. Theorieles Almelo. 
Er worden in groepjes gewerkt, er worden concrete voorbeelden gebruikt, oefenvragen zijn soortgelijke vragen zoals u die in de theorieexamen kunt verwachten. U krijgt videobeelden en op de beamer krijgt u lesstof uitgelegd door onze theorie opleider. 
De examen voor de theorie-examen van uw rijbewijs bestaat uit meerkeuzevragen.  U kunt uw examen via de volgende website aanvragen. Hier vind u tevens de tarieven voor de examens.

Mijn theorie examen aanvragen

Praktijk-examen Rijbewijs

Theorie-examen rijbewijs

Praktijkles Almelo 

Verkeersschool Almelo