Rijschool Almelo

Rijschool Almelo, Rijles Almelo, Goedkope rijschool Almelo, Rijbewijs halen Almelo, Rijbewijs Almelo

Goedkope rijlessen in Almelo vindt u bij Rijschool Almelo. U kunt bij ons kiezen voor losse praktijklessen of voor voordelige pakketten. 
Rijschool Almelo is uw flexibele, voordelige en vakkundige rijopleider in Almelo en omgeving. Maak een vrijblijvend afspraak om een passende plan te maken. Voordelig en veilig met Rijschool Almelo op weg naar uw rijbewijs. 

Rijles Almelo

Rijschool Almelo, Rijles Almelo, Rijlessen Almelo, Theorieles Almelo, Almelo RijschoolWij zijn een rijschool waar Professionaliteit, Vakkundigheid, maatwerk en enthousiasme hoog in het vaandel staan. Wij zijn enthousiast om samen met u het traject aan te gaan om zo voordelig en veilig mogelijk uw rijbewijs te halen. De praktijklessen worden gegeven door een vaste instructeur.  Zo zorgen wij ervoor dat de instructeur weet hoe u ervoor staat en wat de volgende les zou moeten zijn. We creëren daarmee een vertrouwensband en zorgen voor persoonlijk aandacht. 
Elke les wordt door de instructeur een samenvatting gestuurd naar uw email of whatsap. U betaalt voor elke les, daarom zorgen wij ervoor dat elke les ook maximaal wordt benut waarin u als leerling centraal staat. 
 
Ons doel is dat u als toekomstige weggebruiker veilig in een auto kunt rijden. Het gaat er niet alleen om dat u de rijbewijs haalt, maar dat u weet wat u doet. Wij geven u graag praktijklessen om u bewust te maken met alles wat te maken heeft in het verkeer en wat u kunt verwachten van uw voertuig. Het beheersen van de auto is belangrijk en daarnaast goed en veilig de weg gebruiken. 
Er komt in het begin veel op u af. Zoveel verkeersregels en zoveel borden en zoveel situaties. 
Laat dit u vooral niet afschrikken,  want onze instructeurs zijn opgeleid om u dit stap voor stap te leren. Stap voor stap zullen wij ons best doen om u op te leiden tot een veilige weggebruiker. 

Het uiteindelijke doel is van beginnend leerling tot een zelfstandige, bewuste en veilige verkeersdeelnemer! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat de lessen niet alleen leerzaam zijn, maar ook leuk en gezellig. Bij ons zit je niet vast aan een pakket maar kun je stoppen wanneer je wilt.
Een goede rijschool vinden is geen gemakkelijke keuze, een rijopleiding is tenslotte een kostbare zaak. Daarnaast moet je veilig leren rijden, niet alleen om jezelf en je auto heel te houden, je moet ook rekening houden met anderen in het verkeer. Daarnaast moet je dit kunnen om het praktijk examen te halen. Bij Rijschool Xamen leer je de auto goed te besturen, goed om te kijken en veilig, vlot en zelfverzekerd te rijden.Rijschool Almelo

Rijschool Almelo is buiten Almelo ook vooral actief in Almelo. Rijschool Almelo heeft de centrale, Collegeruimte en de praktijkruimte gevestigd in Almelo. Rijschool Almelo is uw vertrouwde rijschool in uw stad. In Wierden bieden wij u aannemelijke prijzen aan voor professioneel en vakkundige rijlessen. Rijschool Almelo heeft instructeurs dat zich goed kunnen inleven met de leerling achter het stuur.  U zult u zich snel op uw gemak voelen door de vriendelijke en veilige aanpak van uw opleider. 
Rijschool Almelo staat bekend om zijn prijs kwaliteit verhouding. Wij stellen samen met u een plan op en onze streef zal zijn om zo snel en veilig mogelijk u aan uw rijbewijs helpen.  Rijschool Almelo biedt losse lessen aan, maar u kunt bij ons ook kiezen voor een rijles-pakket. Deze pakketten bestaan uit een serie rijlessen en de examens voor een voordelig tarief.  Neem vrijblijvend contact met één van onze deskundigen op. Zo kunnen wij samen met u kijken naar de beste mogelijkheid wat persoonlijk voor u het beste zal zijn.

Rijschool Almelo

Rijschool Almelo Theorieles Almelo, Rijlessen, Theorielessen, CBR , Theorie-examen, Examen Rijbewijs

Voordat u praktijkexamen voor de personenauto (categorie B) kunt doen, moet u geslaagd zijn voor het theorie-examen. U kunt theorie-examen doen als u 16 jaar of ouder bent. Maar let op: het resultaat van het examen is slechts één jaar en 6 maanden geldig. Omdat u bij het praktijkexamen ook nog moet beschikken over een geldig examenuitslag is het beter om gelijktijdig je theorie- en praktijkopleiding te starten.
Wij bieden u daarom een totaaloplossing aan, u bent bij Rijschool Almelo op het juiste adres om uw praktijk en theorie- examen goed voor te bereiden. 

Theorie-examen

Het theorie-examen bestaat uit 3 onderdelen:
1. Gevaarherkenning
– gaat over het herkennen van gevaar en wat je moet doen in een situatie
2. Kennis
– hier laat je zien dat je feiten en regels kunt herkennen en benoemen
3. Inzicht
– hier laat je zien dat je regels kunt toepassen en juiste beslissingen kunt nemen

Voor het gewone theorie-examen heb je 30 minuten de tijd. Voor het theorie-examen met extra tijd en het individueel begeleide examen krijg je allebei 45 minuten. Deze 15 minuten extra tijd geldt niet voor het examenonderdeel gevaarherkenning.

Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed beantwoorden. Bij de onderdelen kennis en inzicht krijg je in totaal ook 2 testvragen.