Theorieles Almelo

CBR, Theorie les Almelo, Theorielessen, Rijlessen, Theorie-examen, Praktijk examen rijbewijs, Autorijbewijs

Theorieles Almelo bereidt u goed voor op uw theorie-examen. Wij hebben aangepaste leerstof dat u verreikt in de verdiepingsvragen. Wij hebben als doel dat u inhoudelijk beter begrijpt wat en waarom de verkeersregels zijn. Tot welke doel een verkeersbord is en alles wat je in het verkeer kunt tegenkomen leren wij u door middel van onze lessen die wij u aanbieden op onze locatie. Theorieles Almelo biedt u de mogelijkheid aan om zonder vrees uw examen in te stappen.  

Theorieles Almelo

Rijschool Almelo, Theorieles Almelo, Theorie examen, CBR, Theorielessen, Praktijklessen autorijbewijs

 

Theorieles Almelo

Theorieles Almelo biedt u theorielessen op maat. Wij houden de prijzen laag en willen dat u inhoudelijk de leerstof begrijpt. Dit maken wij mogelijk door concrete materialen en door beeldmateriaal. Uit ervaring weten wij dat het meeste lesstof blijft hangen door zelf actief te zijn. Door interactieve lessen en beeldmateriaal maken wij het leren leuk en aantrekkelijk. Theorie les Almelo biedt u elke zaterdag theorielessen aan op kantoor. Deze lessen worden u aangeboden door een deskundige leraar dat ervaring heeft in het verkeer en didactisch bekwaam is om u voort te helpen in uw theorie lesstof.  Uw theorie examen wordt een stuk makkelijker indien u de  theorielessen bij Rijschool Almelo volgt. Wij bereiden u goed voor op uw theorie-examen. De kosten voor een hele dag ( zaterdag) theorieles van 5 uur lang. Kost maar liefst 35 euro. 
U leert op één dag veel meer dan de vele tijd dat u besteedt aan uw boek in uw stille momenten. 
Wij maken het leren leuk. Het is zeker de moeite en het geld waard om theorielessen te nemen bij Rijschool Almelo.  De Theorielessen worden u aangeboden bij ons op kantoor. Er wordt gebruik gemaakt van media. Tussendoor na 2 uur les, wordt u koffie en thee aangeboden met koek. Na 2 uur les is er een pauze van 20 minuten. Vervolgens zetten wij nog 2 uurtjes lessen voort. Theorieles Almelo. 
Er worden in groepjes gewerkt, er worden concrete voorbeelden gebruikt, oefenvragen zijn soortgelijke vragen zoals u die in de theorieexamen kunt verwachten. U krijgt videobeelden en op de beamer krijgt u lesstof uitgelegd door onze theorie opleider. 
De examen voor de theorie-examen van uw rijbewijs bestaat uit meerkeuzevragen.  U kunt uw examen via de volgende website aanvragen. Hier vind u tevens de tarieven voor de examens.

Mijn theorie examen aanvragen 


Theorie examen rijbewijs

Rijschool Almelo, Theorielessen Almelo, Theorieles, Goedkope theorieles Almelo, Rijschool Almelo

 
Voordat u praktijkexamen voor de personenauto (categorie B) kunt doen, moet u geslaagd zijn voor het theorie-examen. U kunt theorie-examen doen als u 16 jaar of ouder bent. Maar let op: het resultaat van het examen is slechts één jaar en 6 maanden geldig. Omdat u bij het praktijkexamen ook nog moet beschikken over een geldig examenuitslag is het beter om gelijktijdig je theorie- en praktijkopleiding te starten.
Wij bieden u daarom een totaaloplossing aan, u bent bij Rijschool Almelo op het juiste adres om uw praktijk en theorie- examen goed voor te bereiden. 

Theorie-examen

Het theorie-examen bestaat uit 3 onderdelen:
1. Gevaarherkenning
– gaat over het herkennen van gevaar en wat je moet doen in een situatie
2. Kennis
– hier laat je zien dat je feiten en regels kunt herkennen en benoemen
3. Inzicht
– hier laat je zien dat je regels kunt toepassen en juiste beslissingen kunt nemen

Voor het gewone theorie-examen heb je 30 minuten de tijd. Voor het theorie-examen met extra tijd en het individueel begeleide examen krijg je allebei 45 minuten. Deze 15 minuten extra tijd geldt niet voor het examenonderdeel gevaarherkenning.

Het onderdeel gevaarherkenning bestaat uit 25 vragen, hiervan moet je 13 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel kennis bestaat uit 12 vragen, hiervan moet je 10 of meer vragen goed beantwoorden. Het onderdeel inzicht bestaat uit 28 vragen, hiervan moet je 25 of meer vragen goed beantwoorden. Bij de onderdelen kennis en inzicht krijg je in totaal ook 2 testvragen.